Hvorfor pilleovn?

Pilleovne er blevet meget populære som varmekilde, og det er der mange gode grunde til.

Pilleovnen er miljøneutralt, hvilket betyder, at du kan have god samvittighed, når du tænder op. Desuden kan du med et pilleovnen spare helt op til 50-60 % på din varmebudget og endnu et plus er at den støver 80% mindre end den traditionelle brændeovn.

Markedet bugner af nyheder på pilleovne, og som kunde kan det være en sand jungle at bevæge sig ud i – VØ pilleovne har et nemt og overskueligt udvalg af gennemprøvede ovne, alle med hver deres fordele. Det er vigtigt at størrelsen, lydniveauet, og betjeningen af ovnen, passer til dig og dit behov.

En pilleovn er elsket for dens egenskaber da den fyrer med træpiller – træpiller som er CO2 neutrale og god for miljøet. Den menes at være fremtidens brændeovn, og det er ikke uden grund. For med en træpilleovn får du alle fordelene ved en brændeovn og mere til.

Du sparer op til 70% på varmeregningen i forhold til oliefyr. Og en træpilleovn er perfekt til sommerhuset som hurtigt skal varmes op, og med en træpilleovn varmer du også nemt den helt store villa op.

Med en træpilleovn får du stadig hyggen midt i stuen med flammernes skær i frontruden, og påfyldning af træpiller sker nemt og hurtigt i toppen af ovnen.

Ring og få en god snak om de muligheder der er, så du kan træffe det rigtige valg.

Kontakt os

VØ Pilleovne
Fiskervej 5, Vorupør
7700 Thisted

Tlf: 23 43 40 10
Mail: voe-ovne@altiboxmail.dk

CVR: 35917233