Betingelser

Produktinformation:
På voe-pilleovne.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere information er du velkommen til at sende en mail til voe-ovne@altiboxmail.dk

Priser:

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – ofte fra dag til dag.  Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt VØ Pilleovne accepterer ordren. Alle priser er inkl. moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på voe-pilleovne.dk er ikke et bindende tilbud.
Købers bestilling af varer fra voe-pilleovne.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til VØ Pilleovne om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og VØ Pilleovne er først indgået, når VØ Pilleovne ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:
Det er muligt at betale med Dankort, Visa.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra VØ Pilleovne. Vi opkræver ingen transaktionsgebyrer.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Links til andre hjemmesider der måtte være nævnt på voe-pilleovne.dk, er uden for VØ Pilleovnes kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og VØ Pilleovne, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til voe-pilleovne.dk’s egen beskrivelse.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af
-at de bestilte varer kommer for sent frem til køber,
-eller de bestilte varer lider af mangler,
-når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for VØ Pilleovnes kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
VØ Pilleovne afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret:
Meddeler køber VØ Pilleovne, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler VØ Pilleovne beløbet for de modtagne varer, dog ikke fragtomkostningerne. VØ Pilleovne dækker ligeledes ikke forsendelsesomkostninger ved returnering af varer.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge GLS, og sende som pakke. På den måde er det og muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. I det tilfælde vil beløbet for varerne returneres, men ikke fragtomkostningerne.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i butikken og heller ikke varer solgt til virksomheder.
VØ Pilleovne tilbagebetaler beløbet for varen, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden voe-pilleovne.dk drives af firmaet:
VØ Pilleovne I/S
Fiskervej 5, Vorupør
7700 Thisted
CVR: 35917233
voe-ovne@altiboxmail.dk
Tlf. 23 43 40 10

Forbehold for ændringer:
Vø Pilleovne forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.